
[ad_1]
Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο των κλοπών αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία του Αρχηγείου αστυνομίας οι κλοπές οφείλονται στην αμέλεια των πολιτών οι οποίοι αμέριμνα αφήνουν τα οχήματα τους εκτεθειμένα χωρίς να λαμβάνουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα.
Η αστυνομία επισημαίνει ότι πολλά από τα αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν για εγκληματικές ενέργειες ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι επιτήδειοι κλέβουν τα αυτοκίνητα με στόχο να πουλήσουν τα εξαρτήματα τους.
Η αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κλειδώνουν πάντοτε τις πόρτες των αυτοκινήτων τους, να ανεβάζουν πλήρως τα παράθυρα, να αφαιρούν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να σταθμεύουν τα οχήματα τους σε σημεία όπου υπάρχει αρκετός οδικός φωτισμός. Προτρέπει ακόμη τους οδηγούς να μην αφήνουν ποτέ μέσα στο αυτοκίνητο, χρήµατα, πορτοφόλια η κινητά τηλέφωνα.
[ad_2]
Source link