Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Αχλάδια ποσέ με κρέμα μασκαρπόνε και καφέ
Αχλάδια ποσέ με κρέμα μασκαρπόνε και καφέ

Αχλάδια ποσέ με κρέμα μασκαρπόνε και καφέ

[ad_1]

03/01/2016 17:00

21212312321213

Λαχταριστό και μυρωδάτο γλυκό με απαλή γεύση για όλες τις ώρες!

Υλικά

4  αχλάδια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
2 κούπες τυρί μασκαρπόνε
1/2 κούπα ζάχρη άχνη
1/4 φλιτζάνι στιγμιαίο καφέ
1/4 κουταλάκι κανέλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Κόβετε τα αχλάδια στη μέση και καθαρίζετε από το κοτσάνι τους. Τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήστε 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατέψτε το τυρί μασκαρπόνε με την άχνη και τον καφέ σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μείγμα τυριού σε ένα πιάτο το βάζετε τα αχλάδια από πάνω. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend