
Στο δρόμο του Παναθηναϊκού και στο TOP 16 της Ευρωλίγκας η Λοκομοτίβ Κουμπάν! Χάρη στην καλή της άμυνα, ειδικά στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε 78-74 την Μπαρτσελόνα και έτσι κατέκτησε την κορυφή του τρίτου ομίλου. Από την άλλη, οι Καταλανοί θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού.
Αρκετά ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Λοκομοτίβ να το κλείνει προηγούμενη με την ελάχιστη διαφορά (18-17). Στη δεύτερη περίοδο, η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (29-35).
Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «LaBomba» είχε πάρει… φωτιά και έτσι οι Καταλανοί όχι μόνο ήταν μπροστά, αλλά συντηρούσαν τη διαφορά τους μέχρι το τέλος (54-60). Χάρη στην καλή της άμυνα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε ξανά μπροστά (70-67) στην τέταρτη περιόδου. Έκτοτε, οι Ρώσοι παρέμειναν ψύχραιμοι και έτσι έφτασαν στη νίκη με το τελικό 87-74.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 29-35, 54-60, 78-74
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy