
«Βατό» ήταν το πρόγραμμα της Ομόνοιας και στον α’ γύρο, αλλά την «πάτησε» όχι μία, αλλά περισσότερες φορές. Ειδικά από τις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει τώρα στα δυο παιγνίδια που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το 2015. Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί στον α’ γύρο από τον Εθνικό, ενώ έφεραν ισοπαλία με την Δόξα.
Συνεπώς μπορεί να λέγεται ότι έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα και ότι μπορούν να κάνουν σερί επιτυχιών, αλλά μόνο στην πράξη και μέσα στο γήπεδο θα φανεί αυτό. Σίγουρα είναι το φαβορί η Ομόνοια και στις δυο αναμετρήσεις, αλλά φαβορί ήταν και στα παιγνίδια του α’ γύρου με αυτές τις ομάδες, αλλά… κέρδισε μόλις ένα βαθμό και έχασε πέντε!
Το… πάθημα λοιπόν θα πρέπει να έγινε ήδη μάθημα στο «τριφύλλι» που καλείται να δείξει την ανάλογη προσοχή και να έχει απόλυτη συγκέντρωση, ώστε να φθάσει στην επιτυχία.
Χρειάζεται πάση θυσία να «κολλήσει» κάποιες νίκες τώρα η Ομόνοια, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει για τα καλά τα… πάνω της και να βελτιώσει όχι μόνο την βαθμολογική της θέση, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ένα σερί επιτυχιών θα δώσει και καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση φυσικά στους ποδοσφαιριστές, που θα «κτίσουν» δυναμική για την πολύ δύσκολη συνέχεια.
Έχει λοιπόν την ευκαιρία της η Ομόνοια αρχής γενομένης από το παιγνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό, να κάνει το… καθήκον της και να δώσει χαρά στον κόσμο της, που αναμένεται και πάλι να δώσει μαζικό παρόν στο ΓΣΠ.
Στέλλα Σωκράτους
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy