
Συμπλήρωσε ήδη ένα μήνα στην Ομόνοια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Κάθισε στον «πράσινο» πάγκο σε 4 αγώνες (έχει 2 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία). Οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν μέτριες έως κακές, ενώ μόνο στον τελευταίο αγώνα, έδειξε σημάδια βελτίωσης.
Είναι αντιληπτό ότι ήθελε τον χρόνο του ο Σέρβος τεχνικός για να μάθει καλά τους ποδοσφαιριστές και να μπορέσει να τους μεταφέρει τα στοιχεία που κρίνει ότι είναι απαραίτητα για να μπορέσει η ομάδα να πάει καλύτερα και να έχει νικηφόρα αποτελέσματα.
Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν και με το αγωνιστικό κομμάτι, τον τρόπο δηλαδή που θέλει να αγωνίζεται η Ομόνοια, αλλά και με το ψυχολογικό, όπως και θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς.
Το λέει σχεδόν σε κάθε τοποθέτηση του, ότι ήρθε για να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους στόχους τους και θέλει η Ομόνοια να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια.
Γι’ αυτό και προσπαθεί επί καθημερινής βάσεως να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιγνίδια οι ποδοσφαιριστές. Δεν διστάζει να αφήσει εκτός ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν απειθαρχήσει ή δεν είχαν καλή παρουσία σε κάποιο παιγνίδι.
Αγωνιστικά φαίνεται ότι δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα από παιγνίδι σε παιγνίδι (εκτός κι αν είναι αναγκασμένος) και η προσπάθεια του είναι να διατηρεί ένα βασικό κορμό για να μπορέσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να βρουν… χημεία. Προσπαθεί να παίξει πιο γρήγορα στην επίθεση η Ομόνοια, εκμεταλλευόμενη τους ακραίους της.
Όπως φαίνεται, τώρα άρχισαν να… πιάνουν τόπο οι αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Πάντως το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμη αρκετή βελτίωση και θα πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά για να μπορέσει να πάει καλύτερα στη συνέχεια και να καλύψει το χαμένο έδαφος…
Στέλλα Σωκράτους
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy