Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύντομη συνάντηση ΠτΔ – Ολάντ στη Κύπρο
Σύντομη συνάντηση ΠτΔ – Ολάντ στη Κύπρο

Σύντομη συνάντηση ΠτΔ – Ολάντ στη Κύπρο

[ad_1]

Ο Γάλλος Πρόεδρος θα κάνει μια σύντομη στάση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, σήμερα το απόγευμα, καθοδόν προς το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle. Το αεροπλανοφόρο βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για να συναντηθεί με τον κ. Ολάντ. 

Ο εκπρόσωπος της γαλλικής Πρεσβείας στη Λευκωσία, επιβεβαίωσε την συνάντηση, αλλά δεν θέλησε να δώσει οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες είτε για την ώρα, είτε για το χώρο όπου αυτή θα πραγματοποιηθεί, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Από κυπριακής πλευράς, την πληροφορία για συνάντηση Αναστασιάδη – Ολάντ σήμερα το απόγευμα, επιβεβαίωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend