Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Απόψε θα παγώσουμε λιγάκι (οι θερμοκρασίες που αναμένονται)
Απόψε θα παγώσουμε λιγάκι (οι θερμοκρασίες που αναμένονται)

Απόψε θα παγώσουμε λιγάκι (οι θερμοκρασίες που αναμένονται)

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο από την Τετάρτη.

Πρόκειται, όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», για το σύστημα που επηρέασε την Ισπανία.

Όπως ανέφερε ο Κλεάνθης Νικολαΐδης, την αλλαγή του καιρού θα την αισθανθούμε από απόψε καθώς την περιοχή θα επηρεάσει ένα ισχυρό ρεύμα αέρα.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και από το μεσημέρι κυρίως και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα γίνουν μεμονωμένα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πολύ πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ωστόσο το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Το βράδυ χιόνια πολύ πιθανό να πέσουν και σε περιοχές των υψηλότερων ορεινών.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να φτάσει ίσως και πιο κάτω από τις κανονικές για την εποχή.

Όπως σημείωσε, πρόκειται για το πρώτο σύστημα που μας επηρεάζει μετά από ένα μήνα.

Send this to a friend