Home ΕΞΟΔΟΣ Ο καφές στο σπίτι γίνεται πιο συναρπαστικός με αυτή την τάρτα φρούτων
Ο καφές στο σπίτι γίνεται πιο συναρπαστικός με αυτή την τάρτα φρούτων

Ο καφές στο σπίτι γίνεται πιο συναρπαστικός με αυτή την τάρτα φρούτων

Ποιος είπες πως μαζί με τα Χριστούγεννα τελείωσαν και τα γλυκά;

Ειδικά αυτές τις μέρες κατα τις οποίες είμαστε ευγνώμων για τις μικρές καθημερινές συνήθειες μας, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να τις κάνουμε ακόμη πιο συναρπαστικές. Μια από αυτές είναι η απόλαυση του απογευματινού μας καφέ στο σπίτι και τι καλύτερο από το να τον συνοδεύσουμε με μια τάρτα φρούτων;

Το Gastroland Project φρόντισε για σένα και σου στέλνει αυτή την λαχταριστή τάρτα στο σπίτι, όπως και πολλά άλλα συναρπαστικά πιάτα τα οποία πρέπει να δοκιμάσεις.

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου υπόσχεται η πρόσφατη άφιξη στη Λάρνακα, με ένα κόνσεπτ πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα που έχει ως στόχο τη γνωριμία του κοινού με τους διάφορους πολιτισμούς του πλανήτη το οποίο τώρα μπορείς να απολαύσεις με τις υπηρεσίες take away και delivery.

Στο Gastroland Project οι πελάτες γεύονται πιάτα που μαγειρεύονται αυθημερόν , με επιρροές από την Ασία μέχρι τη Μέση Ανατολή και από την Ιταλία μέχρι την Ελλάδα. Ντολμαδάκια, τάκος, ζυμαρικά, noodles, μπιφτέκια, κρέπες, επιδόρπια, αρτοπαρασκευάσματα, παγωτά smoothies και πολλά πολλά άλλα.

Μπορείς να βρεις τα πιάτα του Gastroland Project μέσω της εφαρμογής Wolt και Foody ή στο τηλέφωνο 7000 3533.

Ώρες λειτουργίας: 

Delivery: 09:00 – 22:30

Take Away: 07:30-21:00

 

 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend