Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Να εργαστούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο 2021
Να εργαστούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο 2021

Να εργαστούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο 2021

Σήμερα ξεκινά μια νέα χρονιά. Χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας. Ευχόμαστε από καρδιάς σε εσάς και στην οικογένεια σας το 2021 να φέρει μαζί του υγεία, αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία.

Μαζί όμως με τις ευχές μας να εργαστούμε όλοι για να είναι το 2021 χρονιά που θα κερδίσουμε πίσω όσα χάσαμε τους τελευταίους μήνες.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, να εργαστούμε ενωμένοι για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, να εργαστούμε ενωμένοι για την πόλη, την επαρχία και την πατρίδα μας.

Ας είναι το 2021 η χρονιά που θα κερδίσουμε οριστικά την μάχη με την πανδημία και θα κερδίσουμε τις ζωές μας πίσω.

Μέχρι τότε με κοινωνική υπευθυνότητα να προστατεύσουμε τις ευάλωτες ομάδες και το σύστημα υγείας.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές μας και τους λειτουργούς στο τομέα της υγείας που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η δεκαετία που μπαίνει είναι μια κρίσιμη δεκαετία για την πόλη και επαρχίας Λάρνακας. Μια δεκαετία που αν εργαστούμε ενωμένοι μπορεί η Λάρνακα μας να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα. Στόχος μας πρέπει να είναι η ευημερία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της επαρχίας μας.

Τέλος ευχόμαστε το 2021 να είναι χρονιά Απελευθέρωσης και Επιστροφής στα εδάφη μας για να μπορέσουν οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στις πατρογονικές τους εστίες και όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι του νησιού μας να μπορούν να ζήσουν σε καθεστώς ειρήνης και ασφάλειας.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά!

Η Διεύθυνση και η Συντακτική Ομάδα του Larnakaonline

Send this to a friend