Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ξέρουμε που θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά cheese platters για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά
Ξέρουμε που θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά cheese platters για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά

Ξέρουμε που θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά cheese platters για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά

Οι γιορτές είναι εδώ και μποροί να είναι όλα φέτος διαφορετικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τελειώσει οι (μικρές) συνάξεις με φίλους στο σπίτι….

Σε αυτό λοιπόν το υπέροχο κλίμα δεν απουσιάζει το κρασί και τι άλλο. . .τα γνωστά σε μας «cheese platters». Λίγα κριτσινάκια πολύσπορα, μπισκοτάκια ολικής, φρέσκα ή και αποξηραμένα φρούτα, λίγη μαρμελάδα, φυστικοβούτυρο ή και ξηροί καρποί συμπληρώνουν αυτή τηn πλούσια σε γεύσεις, πιατέλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αντισταθείς!

Γι’ αυτό και η Υπεραγορά Σπύρος σού έχει ετοιμάσει 8 γιορτινά platter που θα κάνουν τις γιορτές πιο όμορφες στο σπίτι, και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Τα platter είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά και ντόπια υλικά.

Τα Platter περιλαμβάνουν αλλαντικά (με ποικιλία από διάφορα διαλεκτά αλλαντικά),  τυριά (με ποικιλία από διάφορα διαλεκτά τυριά), φρούτα, κράκερς, ξηρούς καρπούς και μαρμελάδες.

Για πληροφορίες και παραγγελίες καλέστε στο 24 533 243 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα The Master of platters by Yperagora Spyros στο messenger.

Κάντε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Send this to a friend