Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Επιχείρηση σε τοποθεσία παράνομης παγίδευσης πουλιών στην επαρχία Λάρνακας, πραγματοποίησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελίες από τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου. Κατά την επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε επίσης έλεγχος σε κατοικίες και ως αποτέλεσμα κατασχέθηκαν πέντε δίχτυα, πέντε ηχομιμητικές συσκευές, καθώς και 366 νεκρά πουλιά, όλα προστατευόμενα είδη. Σε τρία άτομα επιβλήθηκαν εξώδικα πρόστιμα που ανέρχονται συνολικά στις €11.660.

 

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική διωκτική δράση που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια ενάντια στη μεγάλη επιχείρηση παγίδευσης πουλιών.
Η ακριτική Αθηένου, φόρεσε τα γιορτινά της, και μυρίζει και επίσημα πλέον Χριστούγεννα.  Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και η ατμόσφαιρα προμηνύει Χριστούγεννα και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία από μακριά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, έστω και για λίγο, να χαρούν τον διάκοσμο και να πάρουν μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη «γεύση».

 

Μαθητές του Λυκείου Αραδίππου διακρίθηκαν στον Επαρχιακό Διαγωνισμό Μαθηματικών της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας. Συγκεκριμένα οι μαθητές τις τρίτης Λυκείου ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πήρε το 1ο Βραβείο, η Λουκία Αντωνίου και Ελισάβετ Αντωνίου έπαινο. Οι μαθητές της δευτέρας Λυκείου Κυριάκος Γιαλλουρίδης το δεύτερο βραβείο ενώ ο Νεκτάριος Ιωάννου το Τρίτο. Τέλος ο μαθητής της Πρώτης Λυκείου Ανδρέας Πιτσιλλίδης πήρε έπαινο.

Send this to a friend