Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Ερμής έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό, «φωνάζει» η Ομόνοια! (βίντεο)
Ο Ερμής έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό, «φωνάζει» η Ομόνοια! (βίντεο)

Ο Ερμής έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό, «φωνάζει» η Ομόνοια! (βίντεο)

Όπως άρχισε έτσι τελείωσε ο αγώνας στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ερμή, καθώς έληξε ισόπαλος 0-0.   

Ο Ερμής έφυγε από τη Λευκωσία με ένα σημαντικό βαθμό, όμως η Ομόνοια «φωνάζει» για τη διαιτησία του αγώνα, καθώς είχε δύο πέναλτι και κανένα δεν σφυρίχτηκε από τον ρεφ της αναμέτρησης.

Αυτό σίγουρα όμως δεν ισοπεδώνει την εμφάνιση του Ερμή, καθώς η ομάδα του Σατσιά ήταν παλικάρι μέσα στο γήπεδο και κοίταξε στα μάτια την Ομόνοια, η οποία στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καθόλου ρυθμό, ενώ στο δεύτερο μέρος της στοίχησε για ακόμη μία φορά η αστοχία των παικτών της απέναντι στο πλεχτό,, όμως η ομάδα του Μπεργκ δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε.

Με αυτόν τον βαθμό η Ομόνοια πήγε στους 17 βαθμούς και ο Ερμής στους 13.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε πολύ καλός ρυθμός στον αγώνα, η Ομόνοια παρουσίασε πρόβλημα στο να δημιουργήσει φάση και να απειλήσει τον Ερμή.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν καθόλου ρυθμό μέσα στον αγώνα και ήταν αρκετά αργοί στις κινήσεις τους. Από την άλλη ο Ερμής στήθηκε πολύ καλά και λειτουργούσε άψογα στο αμυντικό κομμάτι.

Η ομάδα του Σατσιά απείλησε στο 13’ με τον Φαμπιάνο να κάνει λάθος διώξιμο και ο Καραγκούνης απέναντι από την εστία έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ομόνοια προσπάθησε να απειλήσει και να βρει ανοικτούς διαδρόμους, όμως ο Ερμής έκλεισε καλά τα μονοπάτια που οδηγούσαν στην εστία του Καϊκέ.

Η ομάδα του Μπεργκ σκόραρε στο 40’ με τον Ντούρις όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, καθώς ο Σλοβάκος ήταν πιο μπροστά.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, με την Ομόνοια να μην έχει καθόλου ρυθμό και δυσκολεύεται να απειλήσει τον Ερμή και με την ομάδα του Σατσιά να αμύνεται πολύ καλά και να προσπαθεί να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια ανέβασε ρυθμό στον αγώνα, όμως και πάλι είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και στο γεγονός να φτιάξει ευκαιρίες για το γκολ.

Οι «πράσινοι» στο 64’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ασαντέ να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-0, στέλνοντας απελπιστικά την μπάλα έξω.

Η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει και προσπαθούσε για το γκολ, με τον Ερμή να συνεχίζει την καλή αμυντική του τακτική.

Στο 74’ οι παίκτες του Μπεργκ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Καραγκούνη και πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι και στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Ερμή, ο ρεφ ήταν κοντά στη φάση και δεν υπέδειξε παράβαση.

Η Ομόνοια συνέχιζε να πιέζει και στο 83’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κακουλλή να κάνει το σουτ και τον Καϊκέ να κάνει σπουδαία απόκρουση με το ένα χέρι.

Ο Ερμής απάντησε στις ευκαιρίες της Ομόνοιας με το σουτ του Μέιρα στο 84’ και τον Φαμπίανο να διώχνει σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα η Ομόνοια άσκησε περισσότερη πίεση για να φτάσει στο γκολ, στο 90+4 η ομάδα του Μπεργκ είχε πέναλτι σε χέρι του Ντίαζ μέσα στην περιοχή καθώς το χέρι του παίκτη του Ερμή ήταν ανοικτό.

Η Ομόνοια προσπάθησε για το νικητήριο γκολ΄, όμως δεν τα κατάφερε και υπέπεσε σε ακόμη μία γκέλα, παίρνοντας τον ένα βαθμό από τους τρεις που ήταν το ζητούμενο

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Ασάντε, Τιάγκο (Κακουλλής 71′), Παπουλής, Ντούρις

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Παναγιώτου, Χούμποτσαν, Κίκο, Γκόμες, Τζιωνής, Λοΐζου, Σενε, Κακουλλής

Ερμής: Καϊκέ , Καραγκούνης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα (Ραφίνια 85′), Ντιας, Χολτ, Κυριακίδης, Παντελή (Καϊσερλίδης 74′), Κονέ (Ρουσιάς 85′), Πέδρο (Βαλλιάνος 62′)

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Αντωνίου, Ρουσιάς, Παπαθανασίου, Χριστοδούλου, Οκόχ, Καϊσερλίδης, Γκόμες, Βαλλιάνος

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

 

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend