Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Oι καλύτερες ασκήσεις yoga για να κάνετε καθημερινά λίγο πριν τον ύπνο
Oι καλύτερες ασκήσεις yoga για να κάνετε καθημερινά λίγο πριν τον ύπνο

Oι καλύτερες ασκήσεις yoga για να κάνετε καθημερινά λίγο πριν τον ύπνο

Είναι σημαντικό, μετά από μία δύσκολη ημέρα δουλειάς όταν πηγαίνουμε στο σπίτι μας και πλησιάζει η ώρα του ύπνου και της ξεκούρασης, να είμαστε ήρεμοι και να διώχνουμε καθετί αρνητικό μπορεί να είχε η ημέρα μας.

Αυτό ισχύει και για αυτούς που έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση και βρίσκονται στο σπίτι, είτε εργάζονται από εκεί. Σίγουρα αυτό για κάποιους μπορεί να φαίνεται μία ευχάριστη διαδικασία, ωστόσο μόνο αυτός που εδώ και μήνες βρίσκεται στο σπίτι μπορεί να καταλάβει πόσο κουραστικό μπορεί να γίνει.

Γι’ αυτό τώρα, είνα η καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε κάτι όμορφο για τον εαυτό μας ώστε να διατηρήσουμε ζωντανή την πιο wellness εκδοχή του. Εμείς λοιπόν βρήκαμε ένα βιντεάκι με μερικές ασκήσεις yoga 20 λεπτών, που πρέπει να γίονται κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο.

Η Adriane μέσα από αυτό το πιο κάτω βίντεο θα σας δώσει ένα θεραπευτικό session για όσους από εσάς αισθάνεστε άγχος ή ένταση στο μυαλό και το σώμα.

Πρόκειτα για μία πρακτική χαλάρωσης ώστε να προετοιμαστείτε για μια καλή βραδινή ανάπαυση ή απλά για να αντιμετωπίσετε την ανισορροπία.

Send this to a friend