Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αποθεώνει Τιμούρ ο Βργκοτς: «Μας οδηγεί στις νίκες όπου κι αν παίζουμε»
Αποθεώνει Τιμούρ ο Βργκοτς: «Μας οδηγεί στις νίκες όπου κι αν παίζουμε»

Αποθεώνει Τιμούρ ο Βργκοτς: «Μας οδηγεί στις νίκες όπου κι αν παίζουμε»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Μπράνκο Βργκοτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μετεγγραφή του Ντορ Μίχα στην «Κυρία».

«Όταν άκουσα ότι είναι υποψήφιος για την ομάδα μας, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει. Στη Μακάμπι Νετάνια πάντοτε είχαμε δύσκολες στιγμές όταν τον αντιμετωπίζαμε. Είναι πανέξυπνος, κρατά την μπάλα στην κατοχή του και οι ασίστ του είναι κάτι που δεν διαθέτει ο καθένας. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα παράτησε. Άκουσα τι έγινε και πως αθωώθηκε χωρίς κανένα ίχνος ενοχής. Έκανε μεγάλο λάθος κι εμείς βγήκαμε κερδισμένοι».

Ερωτηθείς για τι δική του απόδοση με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Βργκοτς είπε: «Το μειονέκτημά μου στη Μακάμπι Νετάνια ήταν ότι δε σκόραρα γκολ. Μέχρι και φέτος η μπάλα δεν ερχόταν σ’ εμένα, ενώ τώρα έχω ήδη 3 γκολ σε 6 παιχνίδια, ένα με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό κι ένα με το κεφάλι. Στόχος μας είναι να πάμε μέχρι τέλους και να είμαστε σοβαροί διεκδικητές του τίτλου.

Έχουμε καλή ομάδα, οι περισσότεροι παίκτες έμειναν από πέρυσι και ο προπονητής μας οδηγεί στις νίκες, όπου και με όποιον κι αν παίζουμε».

 

Send this to a friend