Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων ληστειών που έγιναν χθες τα ξημερώματα στην επαρχία Λάρνακας σε Ξενοδοχείο και αρτοποιείο), η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 32χρονο από τη Λάρνακα, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι δύο ληστείες σημειώθηκαν πιθανόν από το ίδιο πρόσωπο, με διαφορά δέκα λεπτών.
Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για να ζητηθεί η κράτηση του.

 

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η τριήμερη άσκηση της Εθνικής Φρουράς ΤΑΜΣ «Πύρινο Βέλος 2020», που διεξήχθη στο πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας. Το σενάριο της άσκησης στηρίχθηκε στη δημιουργία έντασης – κρίσης στις σχέσεις φίλιων κι εχθρικών δυνάμεων, μ’ εκδήλωση εχθρικών ενεργειών και την ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας μ’ εκτέλεση επιθετικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την Εθνική Φρουρά, η υπό αναφορά άσκηση αποσκοπούσε στην εκπαίδευση του προσωπικού με ρεαλισμό, ταχύτητα και καινοτομία. Κύριος στόχος της ήταν η εξάσκηση, η αξιολόγηση και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δυνάμεων σε διακλαδικές επιχειρήσεις στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, η ανάδειξη των ικανοτήτων και του επιθετικού πνεύματος των στελεχών όλων των κλιμακίων καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού των μονάδων.

Σήμερα στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου διοργανώνει την μουσική εκδήλωση με τίτλο «Αυτοκρατορικό».

 

Αύριο Σάββατο στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος, στα πλαίσια του 10ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Λουδοβίκος των Ανωγείων΄΄’εχουμε τη μουσική παράσταση «Ο Έρωτας στα Κάστρα».

Επίσης αύριο Σάββατο το Κοινοτικό Συμβούλιο Αναφωτίας, διοργανώνει στις 7.00 το βράδυ την Θεατρική Παράσταση “Ο Γάμος της Χριστινούς”. Συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Όμιλος ΑΗΚ Λάρνακας – Αμμοχώστου – Δεκέλειας, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Αγίων Τριμυθιάς “Το Παρασκήνιο” και το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου ‘Ενωσις Αναφωτίας. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Και τέλος την Κυριακή στις 3:30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη «Νικολάκης – παρουσιάζει την παράσταση “Έχω ένα μυστικό!». Κείμενο / σκηνοθεσία: Δώρος Κυριακίδης. Η είσοδος είναι €10.

 

 

 

 

 

Send this to a friend