Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τρίποντο η Ανόρθωση, φωνές η Νέα Σαλαμίνα (βίντεο)
Τρίποντο η Ανόρθωση, φωνές η Νέα Σαλαμίνα (βίντεο)

Τρίποντο η Ανόρθωση, φωνές η Νέα Σαλαμίνα (βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά που πέτυχε τρία γκολ αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις του Φελλά η Ανόρθωση πέρασε νικηφόρα από το «Αμμόχωστος» κερδίζοντας 4-1.

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση ευτύχισε να πετύχει δυο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και να πάει γερό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης.

Στο 10ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι μιας και από τις επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν υπήρχε ανατροπή.

Πριν καλά-καλά μπορέσουν να συνέλθουν οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας ήρθε ένα δεύτερο γκολ στο 14ο λεπτό από τον Μανιά ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας και έκανε το 2-0. Η Νέα Σαλαμίνα χρειάστηκε αρκετή ώρα να συνέλθει.

Στο τελευταίο 10λεπτο το του πρώτου μέρους η Νέα Σαλαμίνα έδειξε αντίδραση. Κράτησε μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 39ο λεπτό ο Βαρέλα με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντιδράσεις στον Λόρια και μείωσε σε 2-1. Αποτέλεσμα που έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο και συνάμα ψυχολογία στους γηπεδούχους για να παλέψουν με μεγαλύτερες αξιώσεις στο δεύτερο μέρος.

Αποβολή και… γκολ
Η Ανόρθωση στο 48΄ έμεινε με 10 παίκτες μετά και την αποβολή του Αμπαρτζουμιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα που είχαν και στο 55΄ ο Ελουντού κέρδισε πέναλτι και ο Μνμιάς διαμόρφωσε το 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι με τον Βαρέλα στο 70΄ και στο 78΄ ο Βργκοτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλο ένα δοκάρι στο 83΄ με τον Μόντες.

Πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας από τους γηπεδούχους για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς ο Φελλάς αλλά και για σημαντικές φάσεις της αναμέτρησης.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Ανδρέου (71’Μόντες), Μπρένο, Βαρέλα, Ντανίλο, Βινίσιους, Οσέι (61’Σιαθάς), Χριστοφόρου, Κμοβς (46’Κρεχίν), Κονφέ, Αντιόλο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Κορέια, Μανιάς (57’Κβιλιτάια), Μίχα (57’Μαργκάσα), Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Χουσμπάουερ, Ελουντού.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend