Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στα μαύρα το Λιοπέτρι
Στα μαύρα το Λιοπέτρι

Στα μαύρα το Λιοπέτρι

Τρία παιδιά και σύζυγο καταλείπει ο άτυχος Γιώργος Δημητρίου, 45 χρόνων, από το Λιοπέτρι, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής στην κοινότητά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11μ.μ. στην οδό Χρίστου Σαμάρα. Ο Δημητρίου οδηγούσε την μεγάλης κυβισμού μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση προς την Ξυλοφάγου, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση 27χρονη, επίσης από το Λιοπέτρι.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν βίαιη και ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας προκύπτει ότι η οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρέψει δεξιά σε πάροδο και ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας, την οποία προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου δήλωσε ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή του δυστυχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος…

Στη νεαρή οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου. Αυτό ήταν το 3ο θανατηφόρο δυστύχημα που συμβαίνει το 2020 στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με ισάριθμα θύματα.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend