Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα νέο roofbar στη Λάρνακα με θέα την Πλατεία Ερμού
Ένα νέο roofbar στη Λάρνακα με θέα την Πλατεία Ερμού

Ένα νέο roofbar στη Λάρνακα με θέα την Πλατεία Ερμού

Οι νύχτες γίνονται ωραιότερες σε μέρη που σου προσφέρουν απλόχερα θέα από ψηλά. Σε ταράστες που έχουν μεταμορφωθεί σε cool μπαράκια και σε εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα με φόντο το γαλάζιο ουρανό. Τα roofbar ήταν ανέκαθεν πρώτη επιλογή για πολλούς όταν ερχόταν η στιγμή να επιλέξουν για την έξοδο τους και γι αυτό το λόγο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερα roofbars να ξεφυτρώνουν στη πόλη μας.

Μια τέτοια νέα άφιξη είναι και το Bella Vista Rooftop Lounge Bar, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πλατείας Ερμού. Στον 5ο όροφο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Samirana Boutique Hotel βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο στέκι σε γήινους τόνους, στολισμένο με γρανίτες και ένα τεράστιο bar με ποικιλία ποτών και αυθεντικών cocktails φτιαγμένα από τους bartenders του μαγαζιού.

Στο Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar μπορείς να απολαύσεις ωραίες στιγμές θαυμάζοντας την υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο την Πλατεία Ερμού και σε φόντο την φημισμένη Παραλία των Φοινικούδων.

Εκεί, μπορείς να πας από νωρίς το απόγευμα για να απολαύσεις τον καφέ σου ή και το βράδυ για χαλαρό ποτό με την παρέα αφού ο χώρος εκτός από υπέροχη θέα, προσφέρει και βραδιές διασκέδασης με γνωστούς DJs και live μουσική.

Ερμού, 926022, Λάρνακα, 24 040000

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend