Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ροντέο το γήπεδο «Αμμόχωστος»…
Ροντέο το γήπεδο «Αμμόχωστος»…

Ροντέο το γήπεδο «Αμμόχωστος»…

Σε διαδικασία ταυτοποίησης προσώπων που είχαν συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής συνάντησης Αλκής – Ονήσιλλου για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο γήπεδο «Αμμόχωστος», προχωρεί η Αστυνομία Λάρνακας, η οποία αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις.

Ήδη, ένα πρόσωπο, ηλικίας 33 χρόνων, από την επαρχία Λάρνακας, οδηγήθηκε χθες το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για δύο μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, καθότι εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι είχε εμπλοκή στα επεισόδια.

Πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές ασφαλείας για άλλες ποινικές υποθέσεις. Όπως πληροφορούμαστε, η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λάρνακας επεξεργάζεται τη λίστα με τα ονόματα των ατόμων που με βάση το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό δικαιούνταν να βρίσκονται στο γήπεδο (η κάθε ομάδα δικαιούταν να δηλώσει 30 άτομα) και πολύ σύντομα αναμένεται να «φορέσει χειροπέδες» και σε άλλα πρόσωπα.

Ακόμα, όμως, και σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την πανδημία, τα επεισόδια από τα κυπριακά γήπεδα δεν εκλείπουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των τεχνικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οι οποίες διατύπωσαν σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία.

Την ίδια ώρα, ομάδα 5-6 αγνώστων ατόμων που βρισκόντουσαν εντός του γηπέδου κινήθηκαν εναντίον οπαδών της Αλκής, ενώ επιτέθηκαν και κτύπησαν ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο γήπεδο να προστρέξει για βοήθεια του ατόμου που είχε δεθεί την επίθεση.

Ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον 33χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, τον κτύπησε στο κεφάλι, τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως από το κτύπημα που δέχθηκε υπέστη κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend