Home ΕΞΟΔΟΣ BRUNCHERIES 2 μέρη στη Λάρνακα που μπορείς να απολαύσεις αυθεντικό κυπριακό πρωινό
2 μέρη στη Λάρνακα που μπορείς να απολαύσεις αυθεντικό κυπριακό πρωινό

2 μέρη στη Λάρνακα που μπορείς να απολαύσεις αυθεντικό κυπριακό πρωινό

Ποιος είδε ένα λαχταριστό brunch και δεν το λιμπίστηκε; Το σαββατοκύριακο το brunch έχει την τιμητική του. Kαι υπάρχουν πολλά στέκια στην πόλη πλέον που το έχουν εντάξει στη φιλοσοφία αλλά και στα μενού τους. Το trend αυτό που έγινε τρόπος ζωής τα σαββατοκύριακά μας ενσωματώνεται στα κυπριακά δεδομένα με πάρα πολλή νοστιμιά με αποτέλεσμα να δίνει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Εμείς σας προτείνουμε 2 μέρη στα οποία θα φάτε εξαιρετικό brunch βασισμένη σε παραδοσιακές γεύσεις.

Λαζαρής, Bakery Bar

Ένας φούρνος που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο στην πλατεία Αγίου Λαζάρου σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, εκτός από τα νόστιμα αρτοποιήματα προσφέρει από νωρίς το πρωί μυρωδάτο καφέ, γευστικά σνακ, κυπριακό πρόγευμα και διάφορους άλλους συνδυασμούς, ενώ το μεσημέρι το μενού προσφέρει ιδιαίτερες επιλογές από αμφίψωμα (δηλαδή σάντουιτς) και συνεχίζει με ρακόμελα και τσιμπήματα μέχρι αργά το βράδυ. Αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου που προσφέρει λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της ένα ταξίδι στον χωροχρόνο. Ιδανικός για χαλαρές στιγμές με την παρέα.

24655700, Αγίου Λαζάρου 37-39, Λάρνακα

Καφενείο Το Ταχυδρομείο

 Το Ταχυδρομείο, το νέο καφενεδάκι της πόλης, είναι μια τέτοια περίπτωση. Θα το βρεις στην πλακόστρωτη πλατεία πίσω από την Πινακοθήκη του Δήμου Λάρνακας και το ταχυδρομείο (εξ ου και το όνομα) και θα σου δώσει την αίσθηση πως ο χρόνος εδώ δεν πέρασε ποτέ από πάνω του ή ακόμα καλύτερα άφησε το στίγμα του στο χώρο με ένα μοναδικό τρόπο. Το καλύτερο όμως, είναι ότι εδώ μπορείς να ξεικινήσεις και την ημέρα σου απολαμβάνοντας κυπριακό πρωινό καθημερινά από τις 09.00-13.00.

97678097, Οδός Βασιλέως Παύλου, Λάρνακα. Τρ-Κ 09.00-αργά.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend