Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Λούης night show»: Έρχονται τα #LouisPapers με κρυφές συνομιλίες που θα σοκάρουν το Παγκύπριο
«Λούης night show»: Έρχονται τα #LouisPapers με κρυφές συνομιλίες που θα σοκάρουν το Παγκύπριο

«Λούης night show»: Έρχονται τα #LouisPapers με κρυφές συνομιλίες που θα σοκάρουν το Παγκύπριο

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται αυτή την εβδομάδα οι αποκαλύψεις από το ρεπορτάζ του «Al Jazeera» και μέσα σε αυτές και ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Αυτό δεν θα μπορούσε βέβαια να ξεφύγει του Λούη Πατσαλίδη ο οποίος όπως φαίνεται για αυτή την Παρασκευή ότι ετοιμάζει ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο στο οποίο αναμένουμε να δούμε το πως θα σατιρίσει το συγκεκριμένο θέμα.

Πάντως μεγάλη αγωνία έχουμε μετά και το teaser που ανέβηκε στη σελίδα του «Λούης night show» στο οποίο βλέπουμε τον γνωστό stand up comedian και παρουσιαστή να μιμείται με μεγάλη επιτυχία τον Δημήτρη Συλλούρη.

Μάλιστα μας προετοιμάζει για τα όσα θα παρακολουθήσουμε, αναφέροντας ότι την Παρασκευή θα φέρουν στο φως τα δικά τους #LouisPapers με κρυφές συνομιλίες που θα σοκάρουν και πάλι το Παγκύπριο.

Αυτό που βλέπουμε στο μικρό βιντεάκι είναι τον γνωστό παρουσιαστή στον καναπέ, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και με το ανάλογο ύφος. Βέβαια περισσότερα θα παρακολουθήσουμε αυτή την Παρασκευή στις 21.20 στον Alpha Κύπρου!

 

 

 

Send this to a friend