Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Εκπαιδευτικό Εργαστήρι – Σήμανση τροφίμων: Ενημέρωση για ασφαλή τρόφιμα
Εκπαιδευτικό Εργαστήρι – Σήμανση τροφίμων: Ενημέρωση για ασφαλή τρόφιμα

Εκπαιδευτικό Εργαστήρι – Σήμανση τροφίμων: Ενημέρωση για ασφαλή τρόφιμα

Η εκστρατεία “Μάθε για την ΚΑΠ” επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά έχοντας πάντα ως στόχο την πολύπλευρη ενημέρωση του κοινού και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ή στοχεύουν ν’ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής.

Για το σκοπό αυτό, η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ, την χρήση της τεχνολογίας στη γεωργία και την ασφάλεια των τροφίμων.

Το πρώτο εργαστήρι με τίτλο Σήμανση τροφίμων: Παροχή πληροφοριών για ασφαλή τρόφιμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου στο lobby του Συγκροτήματος Δία στη Λευκωσία από τις 10:00-13:00.

Το εργαστήρι θα γίνει από εξειδικευμένους εκπαιδευτές πάνω στα ζητήματα της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες σωστές μεθόδους σήμανσης τροφίμων στη γεωργία και τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/3d5SYoA ​ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.learnaboutcap.com

Facebook, Instagram, Twitter – LearnAboutCap

Send this to a friend