Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Aνήλικος στο τιμόνι στη Λάρνακα και επιβαίνοντες επίσης δυο ανήλικοι με ναρκωτικά στη κατοχή τους
Aνήλικος στο τιμόνι στη Λάρνακα και επιβαίνοντες επίσης δυο ανήλικοι με ναρκωτικά στη κατοχή τους

Aνήλικος στο τιμόνι στη Λάρνακα και επιβαίνοντες επίσης δυο ανήλικοι με ναρκωτικά στη κατοχή τους

Ανήλικος στο τιμόνι, υπό την επήρεια ναρκωτικών και με συνεπιβάτες άλλους δύο συνομήλικούς του, οι οποίοι επίσης έκαναν χρήση ναρκωτικών…

Περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε το απόγευμα της Κυριακής αυτοκίνητο, σε αγροτικό δρόμο της επαρχίας Λάρνακας, να προβαίνει σε διάφορες τροχαίες παραβάσεις. Οδηγός ήταν 16χρονος, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλα δύο άτομα, επίσης 16 χρόνων.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λάρνακας, το αυτοκίνητο οδηγείτο αλόγιστα κι επικίνδυνα. Για το λόγο αυτό, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο και διαπίστωσαν πως τόσο ο οδηγός, όσο και οι δύο επιβαίνοντες ήταν ανήλικοι.

Ο 16χρονος οδηγός υποβλήθηκε σ’ έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό προκαταρτικό αποτέλεσμα. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ένας από τους δύο ανήλικους που ήταν επιβάτες είχε προηγουμένως οδηγήσει κι αυτός το αυτοκίνητο. Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι οικείο πρόσωπο ενός εκ των ανηλίκων.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι ανήλικοι οδηγούσαν το αυτοκίνητο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στην κατοχή ενός εκ των 16χρονων εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης μέσα σε νάιλον σακουλάκι κι ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Όλα κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης όσον αφορά τις τροχαίες παραβάσεις ανέλαβε η Αστυνομία Κιτίου, ενώ η ΥΚΑΝ ανέλαβε τις ανακρίσεις αναφορικά με την ανεύρεση των ναρκωτικών.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend