Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Λούη Πατσαλίδη
«ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Λούη Πατσαλίδη

«ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Λούη Πατσαλίδη

Το «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» του ALPHA Κύπρου, το μεγαλύτερο κωμικό σόου της κυπριακής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον γνωστό stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, επιστρέφει με… «βασιλικό ύφος» και XXL τρολαρίσματα!

Με πρώτo καλεσμένo  τον Γιάννη Ζουγανέλη, η εκπομπή κάνει δυναμικό comeback την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:15 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα ακριβώς!

Και αυτή τη σεζόν, ο Λούης είναι πανέτοιμος να καταβροχθίσει την επικαιρότητα, σατιρίζοντας – με το δικό του ιδιαίτερο και απολαυστικό τρόπο- πρόσωπα, γεγονότα, παραλειπόμενα, αλλά και όσα δεν προλάβατε να δείτε.

Εκπλήξεις, υπέρμετρη τρέλα, αυθορμητισμός, μεγάλα ονόματα από Κύπρο και εξωτερικό, συνεντεύξεις με θεότρελες ερωτήσεις, παιχνίδια με ξεκαρδιστικούς κανόνες, κείμενα με μπόλικο αλατοπίπερο και αυτοσαρκασμό… προστίθενται σ’ ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας.

Φέτος, λόγω των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοιό οι θεατές που επιθυμούν να βρεθούν στο γύρισμα θα πρέπει να ακολουθήσουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η παραγωγή της εκπομπής τα οποία αναγράφονται πιο κάτω:

– Η είσοδος στο θεατρο απαιτει υποχρωτικη χρήση μασκας.
– Τα εισιτήρια διατίθεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικα και θα υπαρχει μειωμενος αριθμος διαθεσιμων θεσεων.
– Ο κάθε θεατής θα πρέπει να έχει μαζί του το εισιτήριο με τα στοιχεία που έχει δηλώσει ηλεκτρονικά για να του επιτραπεί η εισοδος.
– Οι θέσεις διατίθενται σε πακέτα των 1, 2 ή 3 ή 4 θέσεων ώστε να δίνεται η ευχέρεια σε οικογένειες ή/και παρέες να καθίσουν μαζί (στην κράτηση θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία όλων των ατόμων)
– Για κάθε κράτηση θέσεων θα παραμένουν δύο κενές μεταξύ τους.
– Όλοι οι θεατές θα πρέπει να φορούν την μάσκα τους καθ’ όλη την διάρκεια που βρίσκονται στο θέατρο – μπορούν να την βγάλουν μόνο όταν βρίσκονται στη θέση τους.
– Οι ταξιθέτες του θεάτρου θα τοποθετούν τους θεατές στις θέσεις που θα προκαθοριζονται ανάλογα με την κράτηση.
– Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος δεν επιτρέπεται να γίνονται οποιεσδήποτε μετακινήσεις.
– Η είσοδος και η έξοδος στο θέατρο θα γίνεται από δύο εισόδους/εξόδους , ανά ομάδες ατόμων και ακολουθώντας τις υποδείξεις των ταξιθετών.
– Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στα καμαρίνια μετά το πέρας του γυρίσματος.
– Αυστηρά μέτρα θα λαμβάνονται και για όλο το συνεργείο που θα βρίσκεται στην αίθουσα, συμπεριλαμβανομένης και της θερμομέτρησης πριν την έναρξη των τεχνικών δοκιμών.

Δωρεάν εισιτήρια στο lns157.eventbrite.com

Send this to a friend