Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν το αρχείο δοτών μυελού των οστών του Καραισκάκειου Ιδρύματος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν το αρχείο δοτών μυελού των οστών του Καραισκάκειου Ιδρύματος

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν το αρχείο δοτών μυελού των οστών του Καραισκάκειου Ιδρύματος

Θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε Έγκωμη, Λάρνακα, Κάψαλο και Πάφο το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
Το αρχείο δοτών μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος ενισχύουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης συμβατού δότη για την Νικολέττα Χρυσάνθου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου μεταξύ 10.00-13.00, δειγματοληψία σε επιλεγμένες υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ (Έγκωμη, κεντρικό Λάρνακας, Καψάλου, Αφροδίτη στην Πάφο).

Η Νικολέττα Χρυσάνθου, παιδί συναδέλφου, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στόχος της εταιρείας είναι να στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη τους μάχη.

Όσοι έχουν δώσει δείγμα στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να επαναλάβουν τη διαδικασία αυτή. Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι δεν είναι σίγουροι για το αν είναι καταχωρημένοι στο αρχείο, μπορούν να επικοινωνούν με το Καραισκάκειο Ίδρυμα (καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 16:00) για επιβεβαίωση στο 22772700.

5 λεπτά είναι αρκετά…με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα…τόσο απλά!

Send this to a friend