Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Φταίω, έκανα λάθος»…
«Φταίω, έκανα λάθος»…

«Φταίω, έκανα λάθος»…

Μετανιωμένος για την πράξη του παρουσιάζεται ο 24χρονος, από το Λιοπέτρι, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο την εγκυμονούσα πρώην φιλενάδα του, ενώ αυτή βρισκόταν στην εξωτερική βεράντα του σπιτιού της.

Η απόπειρα φόνου έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Λιοπέτρι. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και όπως δήλωσε χθες στο LarnakaOnline ο εκπρόσωπος τύπου της Α.Δ. Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου σ’ έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα μονόκαννο κυνηγετικό (φλoμπέρ) καθώς και μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων.

Ο ύποπτος φαίνεται πως κατείχε νόμιμα τα όπλα, τα οποία, ωστόσο, κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. Από το σπίτι του 24χρονου κατασχέθηκαν, επίσης, δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα τεκμήρια.

Ο ύποπτος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα του δικαστηρίου, παραδέχθηκε προφορικά τη διάπραξη του αδικήματος από την πρώτη μέρα της σύλληψής του (πάντως μέχρι χθες δεν προέβη σε γραπτή ομολογία), υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το όπλο με το οποίο πυροβόλησε την 34χρονη πρώην φιλενάδα του.

«Φταίω, έκανα λάθος», φέρεται να είπε στους ανακριτές της υπόθεσης. Ταυτόχρονα, έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα φόνου, οι οποίοι διερευνώνται.

Ανέφερε, επίσης, ότι στο αυτοκίνητό του έκρυψε το τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 34χρονη παραπονούμενη.

Το όχημα εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του ιδίου σε δασώδη περιοχή στο Λιοπέτρι και μεταφέρθηκε στην Α.Δ. Αμμοχώστου για να εξεταστεί επιστημονικά.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή αρχές της επόμενης θα έχουν συμπληρώσει το φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να τον καταχωρίσουν στο δικαστήριο για σκοπούς παραπομπής του 24χρονου σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Ο τελευταίος είναι συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Η Αστυνομία θα ζητήσει διατάγματα αποκάλυψης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες που είχε με το θύμα ή ενδεχομένως και με άλλα πρόσωπα πριν, κατά ή μετά τη διάπραξη του αδικήματος.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend