Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 3 δροσιστικά smoothies για να φτιάξεις στο σπίτι σου
3 δροσιστικά smoothies για να φτιάξεις στο σπίτι σου

3 δροσιστικά smoothies για να φτιάξεις στο σπίτι σου

Ο υδράργυρος επιμένει να παραμένει στα ύψη κι εμείς ψάχνουμε τρόπους να δροσιστούμε. Η παραλία για τους περισσότερους αποτελεί παρελθόν μιας και επιστρέψαμε πίσω στη δουλειά και ο χρόνος που μας μένει για κάποια εξόρμηση είναι ελάχιστος, εκτός από κανένα Σαββατοκύριακο.

Σε συνδυασμό λοιπόν τα κιλά που προσπαθείτε να χάσετε μετά τις διακοπές αλλά και το κάτι διαφορετικό που θέλετε να δοκιμάσετε εκτός από καφέ, εμείς σας έχουμε την λύση. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτά τα 3 smoothies που συνδυάζουν συστατικά τα οποία περιέχουν αντιοξειδωτικά αλλά και βιταμίνες που βοηθούν τον οργανισμό να χάσει κιλά πιο εύκολα.

Smoothie Καρπούζι – φράουλα:

Ένα νόστιμο smoothie που θα σας ενυδατώσει και θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά. Αναμείξτε στο μπλέντερ μια κούπα παγωμένο καρπούζι, μισή κούπα φράουλες, μισή κούπα αγγούρι, 4 φύλλα δυόσμου και μισή κούπα κεφίρ.

Smoothie φράουλας – παντζάρι:

Ένα δυναμωτικό smoothie με φράουλα και παντζάρι που είναι ιδανικό πριν την γυμναστική αλλά και για τις στιγμές που θέλετε κάτι γλυκό αλλά θρεπτικό. Αναμείξτε μισή κούπα παγάκια με ένα παντζάρι που έχετε ετοιμάσει στον ατμό, μια κούπα γάλα ρυζιού και μια κούπα φράουλες.

Smoothie με πεπόνι: 

Με μόλις 92 θερμίδες μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό καλοκαιρινό smoothie πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που θα σας χορτάσει. Χρησιμοποιήστε μισή κούπα παγάκια, μισή κούπα νερό, μισό λεμόνι ξεφλουδισμένο, ¾ κούπας πεπόνι, 2 αποξηραμένα σύκα και 3 φύλλα δυόσμου. Αναμείξτε στο μπλέντερ.

 

Send this to a friend