Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Η εκστρατεία «ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ» επιστρέφει
Η εκστρατεία «ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ» επιστρέφει

Η εκστρατεία «ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ» επιστρέφει

Η εκστρατεία ενημέρωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική στην Κύπρο με τίτλο «Μάθε για την ΚΑΠ» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά.

Η εκστρατεία υλοποιείται από τον Αύγουστο 2020 μέχρι τον Ιούλιο 2021 από το Sigmalive και, χτίζοντας στα όσα έχει πετύχει κατά το πρώτο έτος υλοποίησής της, περιλαμβάνει μια σειρά νέων και καινοτόμων δράσεων για το ευρύ κοινό, τη νεολαία και άτομα τα οποία ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα της γεωργίας.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα σημαντικά της οφέλη που προσφέρει στα κράτη-μέλη.

Η εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» περιλαμβάνει τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές και διαδικτυακές δράσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργαστήρια για άτομα που ασχολούνται με τη γεωργία. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες άλλες δραστηριότητες οι οποίες στοχεύουν στην άμεση ενημέρωση του κοινού και άλλων φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς με τη γεωργία και την κτηνοτροφία τομείς.

Για να δείτε το υλικό που δημιουργήθηκε κατά το πρώτο έτος υλοποίησης της εκστρατείας «Μάθε για την ΚΑΠ» και για να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.learnaboutcap.com και ακολουθήστε μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

www.facebook.com/LearnAboutCap
https://twitter.com/learnaboutcap
https://www.instagram.com/learnaboutcap/
https://www.youtube.com/channel/UCgYThQf0b37egDhwdG_z6ew

Send this to a friend