Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Αθηένου άρχισε την εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τους πληγέντες του Λιβάνου
Ο Δήμος Αθηένου άρχισε την εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τους πληγέντες του Λιβάνου

Ο Δήμος Αθηένου άρχισε την εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τους πληγέντες του Λιβάνου

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι σε ψεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής και φιλικής χώρας του Λιβάνου, αποφασίσθηκε ο Δήμος να οργανώσει εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό.

Η συλλογή των ειδών  θα πραγματοποιείται  στο Δημοτικό Μέγαρο από την Τρίτη 11 Αυγούστου  μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου, από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το απόγευμα.

Ο Δήμος Αθηένου, η πόλη όπου ανθεί ο εθελοντισμός, καλεί τους δημότες να προσφέρουν ό,τι μπορούν ο καθ’ ένας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ανακούφιση του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου. Τα αποδεκτά τρόφιμα για προσφορά είναι Κονσέρβες (Κοτόπουλο, Τόνοι, Φασόλια ψημένα κτλ), Δημητριακά, Μπισκότα, Κράκερς, Παξιμάδια, Σκόνη Γάλακτος για παιδιά και Αλεύρι. Τα Μακαρόνια και τα Όσπρια δεν είναι αποδεκτά και παρακαλούμε να μην προσφέρονται.

Όλα τα είδη που θα  μαζευτούν, σε συνεννόηση με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, θα παραδοθούν στα κέντρα συλλογής, ώστε να σταλούν με ευθύνη του Επιτρόπου στη Βηρυτό.

Send this to a friend