Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ραφαέλλα Ζανέττου: Η νεαρή σχεδιάστρια και το πάθος της για το beachwear
Ραφαέλλα Ζανέττου: Η νεαρή σχεδιάστρια και το πάθος της για το beachwear

Ραφαέλλα Ζανέττου: Η νεαρή σχεδιάστρια και το πάθος της για το beachwear

Η νεαρή σχεδιάστρια από τη Λάρνακα έκανε το πάθος της για τη μόδα, τέχνη και μπήκε στον χώρο της μόδας δημιουργώντας την δική της ταυτότητα.

Η Ραφαέλλα Ζαννέτου συστήνετε στο κοινό μέσα από το brand της zanraf και μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το beachwear.

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με την μόδα;

Η αγαπη μου για την μοδα ξεκιναει από μικρη ηλικια ετσι και η αποφαση μου για σπουδες στο Λονδινο στον κλαδο του Fashion Styling ηρθε χωρις καμια δευτερη σκεψη. Η μοδα για μενα είναι προκληση και παντα μου δημιουργει ένα απεριοριστο ενδιαφερον για μελετη και ψαξιμο.

Μίλησε μας λίγο για την φιλοσοφία σου πίσω από το beachwear?

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή όπως επίσης και τα έντονα χρώματα που το αντιπροσωπεύουν και αφου οι συνηθειες και οι αναγκες μας συνεχως αλλαζουν, ετσι και η παραλια θεωρειται πλεον μια κοινωνικη εξοδος. Η γυναικα θελει και σε αυτή της την εξοδο να αισθανεται ωραια και σιγουρη για τον εαυτο της και αυτό θεωρω πως είναι η φιλοσοφια της συλλογης μου.

Πιστεύεις πως στην Κύπρο οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ για την εικόνα που θα έχουν στην παραλία;

Γενικα η Κυπρια γυναικα εχει αναβαθμισει την εικονα της! Ψαχνει την λεπτομερεια και αυτό το κατι διαφορετικο στην εμφανιση της που θα την κανει να ξεχωριζει ακομη και στην παραλια.

Πες μας λίγα λόγια για τη νέα σου συλλογή.

Η νεα μου συλλογη περιλαμβανει φουστες- Παρεο που μπορουν να φορεθουν με διαφορους τροπους για ολες τις ωρες, μπαντανες για τα μαλλια, πετσετες θαλασσας σε διαφορα prints, τσαντακια παραλιας και δερματινες τσαντες ωμου. Φετος όπως και κάθε χρονια δινω μεγαλη σημασια στο χρωμα, στο ελληνικο – νησιωτικο στοιχειο όπως και στα bohemian prints.

Θα ήθελες να ασχοληθείς και χειμερινές κολεξιόν;

Εχω ηδη ξεκινησει να ετοιμαζω την χειμερινη μου κολεξιον για φετος. Οι δερματινες τσαντες ωμου με ιδιαιτερα χερια αλλα και μικρα pouch bags θα ξεχωρισουν.

Ποια είναι τα επόμενα σου βήματα;

Επιφυλάσσομαι για πολλα νεα πραγματα τις επομενες σεζον. Μελετω συνεχως τις τασεις της μοδας και στοχος μου είναι παντα να αναδεικνύω μεσα από αυτές την προσωπικη μου ταυτοτητα.

Που μπορεί να σε βρει ο κόσμος;

Ο κοσμος μπορει να με βρει στο Ξενοδοχειο Opera στην Λαρνακα οπου εχω φτιαξει μια μικρη βιτρινα με δειγματα της δουλειας μου οπου μπορει να γινει συναντηση με ραντεβου αλλα και στο ‘Zanraf_Designs’ σε Instagram και Facebook.

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend