Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πτου από την αρχή οι απολυμάνσεις σε δημοτικούς χώρους στη Λάρνακα λόγω έξαρσης του ιού
Πτου από την αρχή οι απολυμάνσεις σε δημοτικούς χώρους στη Λάρνακα λόγω έξαρσης του ιού

Πτου από την αρχή οι απολυμάνσεις σε δημοτικούς χώρους στη Λάρνακα λόγω έξαρσης του ιού

Αλλάζει υποχρεωτικά ο τρόπος εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου Λάρνακας, αλλά και ο τρόπος επίσκεψης του κοινού στα γραφεία του δήμου, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοιού.

Σε συνέχεια του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, Αρ. 36 ημερομηνίας 31 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Λάρνακας εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση, με την οποία πληροφορεί το κοινό ότι η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική από όλους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημότες καλούνται όπως φέρουν μάσκα προσώπου ειδικότερα όταν επισκέπτονται το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη ή τα γραφεία του δήμου.

Διευκρινίζεται, ακόμα, ότι η επίσκεψη στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας από το κοινό θα γίνεται μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Δήμος Λάρνακας θα διεξαγάγει αυτή την εβδομάδα 100 ελέγχους για τον Covid – 19 ανάμεσα στο προσωπικό του.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι υγειονομικές απολυμάνσεις στα γραφεία και στις υπηρεσίες του δήμου, στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, σε όλα τα δημοτικά υποστατικά και στα δημοτικά οχήματα, στους παιδότοπους, στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής και στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο πριν από κάθε παράσταση.

Επίσης, προγραμματίζονται υγειονομικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, στέγαστρα λεωφορείων κ.α.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα κρεβατάκια και στον εξοπλισμό παραλίας για την ασφάλεια του κοινού που τα χρησιμοποιεί, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες στο προσωπικό των χώρων στάθμευσης στην ακτή Μακένζι όπως χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα όταν έρχονται σε επαφή με δημότες.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend