Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κακόβουλες ενέργειες και ζημιές σε πάρκο στη Λάρνακα που ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί
Κακόβουλες ενέργειες και ζημιές σε πάρκο στη Λάρνακα που ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί

Κακόβουλες ενέργειες και ζημιές σε πάρκο στη Λάρνακα που ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί

Μετά λύπης ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι για ακόμα μια φορά έγινε σειρά από κακόβουλες ζημιές και βανδαλισμούς στο πάρκο της οδού Γιαννάκη Στεφανίδη, ένα πάρκο που μόλις ολοκληρώθηκε και ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί επίσημα.

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο φωτισμό, στα λάστιχα ύδρευσης και στο ηλεκτρικό μηχάνημα το οποίο ρυθμίζει το σύστημα ποτίσματος.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω πάρκο έχει γίνει φύτευση 100 περίπου δέντρων, έχουν τοποθετηθεί παιγνίδια και πάτωμα ασφαλείας, όλος ο αναγκαίος αστικός εξοπλισμός όπως παγκάκια και άλλα και αποτέλεσε πολύμηνη αλλά και πολυδάπανη εργασία.

Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν όλους εμάς αφού κάποιοι «ασυνείδητοι» δεν εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλει τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και ιδιωτικές εταιρείες και φορείς για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας. Ειδικότερα, όταν τέτοιες ενέργειες καταστρέφουν χώρους αναψυχής που προορίζονται για παιδιά τότε, οι ενέργειες αυτές αποτελούν έγκλημα!

Ενέργειες σαν αυτές δεν μας πτοούν και εμείς ως αρμόδια Αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για εξωραϊσμό και βελτίωση της πόλη μας.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες όπως όπου είναι εφικτό να περιφρουρούν τα πάρκα και άλλες εγκαταστάσεις του Δήμου αφού πρόκειται για περιουσία όλων μας.

Send this to a friend