Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Για 3η κατά συνέχεια φορά το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ανέβαλε την επιβολή ποινής στον 38χρονο από την Πάφο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι αυτός πάτησε την σκανδάλη στις δύο απόπειρες φόνου που διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο στην Αγία Νάπα και τον Νοέμβριο στη Λάρνακα.

Χθες, το Κακουργιοδικείο επρόκειτο να επιβάλει ποινή στον 38χρονο, αλλά δόθηκε νέα αναβολή για τις 28 Ιουλίου. Το κατηγορητήριο που παραδέχθηκε ο 38χρονος είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Μεταξύ άλλων κατηγοριών, παραδέχθηκε δύο απόπειρες φόνου, συνωμοσία για το φόνο του επιχειρηματία, συνομωσία για εμπορία ναρκωτικών, καθώς και κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Σε καταθέσεις του στην Αστυνομία, ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης στις απόπειρες φόνου, κατονομάζοντας τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο ως το πρόσωπο που οργάνωσε τα δύο εγκλήματα μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές.

Σε ξεχωριστή διαδικασία που είναι σ’ εξέλιξη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο ισοβίτης αρνήθηκε ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν σε σχέση με τις υπό αναφορά υποθέσεις και η ακρόαση της υπόθεσής του είναι ορισμένη για τις 27 Ιουλίου.

Η Αστυνομία προορίζει τον 38χρονο ως βασικό μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη του ισοβίτη.

Και να κλείσουμε με τις εκδηλώσεις μας όπου
Ο Δήμος Αραδίππου συνεχίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις Βραδιές Πολιτισμού, όπου σήμερα με μια διπλή παράσταση στις 8 και 9 το βράδυ, το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Το άσμα του γιοφυριού» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Πιερή. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό, αλλά με υποχρεωτική προκράτηση θέσεων.

 

Αύριο Σάββατο και ώρα 9:00 το βραδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, έχουμε την Κυπριακή ηθογραφία «Η Γιαλλούρα» του Μιχάλη Πασιαρδή σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκκη.

 

Και τέλος την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας, θα πραγμακτοποιήσει το Λάρνακα Ράλλυ 2020.

Send this to a friend