Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ανανέωση του ραντεβού για την νέα χρονιά για την Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου
Ανανέωση του ραντεβού για την νέα χρονιά για την Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου

Ανανέωση του ραντεβού για την νέα χρονιά για την Σχολή Μπαλέτου Μαρία Κόκκινου

Η Μαρία Κόκκινου ιδιοκτήτρια της Σχολής Μπαλέτου Μαρια Κόκκινου αποχαιρετά γλυκά τους μαθητές της ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα χρονιά.
Διαβάστε το συγκινητικό της μήνυμα:
“Ολοκληρώνονται σήμερα τα μαθήματα μίας τόσο διαφορετικής χορευτικής χρονιάς και θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στα παιδιά της σχολής για την ωριμότητα και την πειθαρχία με την οποία αντιμετώπισαν την επιστροφή μας στη σχολή, ακολουθώντας κατά γράμμα όλες τις απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας.
Αυτή η χρονιά ήταν μία σπουδαία χρονιά! Ανεβάσαμε μία υπέροχη παράσταση τον Δεκέμβριο, τον Καρυοθραύστη μας, με την δεύτερη παράσταση στην πιο βροχερή μέρα του χρόνου, κι όμως καταφέραμε να γεμίσουμε το θέατρο και τις δύο μέρες μέχρι και την τελευταία θέση! Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με την νέα ύλη τον Ιανουάριο, περιμέναμε με ανυπομονησία την πρώτη χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής Ελεάνα Ανδρεούδη για το ετήσιο σεμινάριο και ξαφνικά σταματήσανε όλα! Περιοριστήκαμε στο σπίτι όμως δεν σταματήσαμε να χορεύουμε! Είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι καινούργιο, μαθήματα προσαρμοσμένα για το σπίτι! Μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμού, όπου βρήκαμε τον τρόπο να χορεύουμε μέσα από το «Μπαλέτο στο σπίτι» που δημιουργήθηκε ακριβώς για τις νέες συνθήκες, κρατώντας επαφή με τον χορό και μαθαίνοντας νέα ύλη από το σπίτι, επιστρέψαμε δειλά δειλά στη σχολή. Θέλαμε να αγκαλιαστούμε αλλά γνωρίζαμε καλά ότι αυτό δεν γινόταν. Αντί αυτού, με το μεγαλύτερο μας χαμόγελο, συναντηθήκαμε στην βεράντα της σχολής. Έγινε η απαραίτητη θερμομέτρηση, φορέσαμε παπουτσάκια, βάλαμε αντισηπτικό και περάσαμε στην αίθουσα.
Η καινούργια μας σχολή με τις ανοιγόμενες πόρτες έχει την ευχέρεια να μετατρέπεται εύκολα σε ανοικτό θεατράκι, έτσι είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μάθημα σε ένα καλά αεριζόμενο περιβάλλον κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Είχαμε έναν υπέροχο και ξεχωριστά όμορφο μήνα μαθημάτων, και η ανησυχία της προηγούμενης περιόδου μετατράπηκε σε χαμόγελα, αίσθηση ασφάλειας και πολύ χορό!
Η φετινή χρονιά μας δίδαξε ότι όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος, φτάνει να ακολουθούμε τις οδηγίες ασφαλείας και να μένουμε προστατευμένοι! Η ασφάλεια είναι ευθύνη όλων και σας ευχαριστώ για την τυπικότητα και την υπακοή σας στους νέους κανονισμούς! Καλό καλοκαίρι λοιπόν αγαπημένες μου κυρίες αγκαλίτσες! Είμαι πολύ περήφανη που ήμασταν και φέτος μαζί!
Σας περιμένω 1 Σεπτεμβρίου με το καλό! Μέχρι τότε, χαρείτε το καλοκαίρι! Κάντε βουτιές, κοιμηθείτε πολύ, χαλαρώστε! Κι αν σας λείψει η σχολή μας κι εγώ, θα μπορείτε να χορέψετε στο σπίτι μέσα από τη σελίδα μας «Μπαλέτο στο σπίτι»!
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο λοιπόν με καλή διάθεση, με καλή ενέργεια, με ένα προγραμματισμένο σεμινάριο με την Ελεάνα Ανδρεούδη για το φθινόπωρο, με νέα μαθήματα που προστίθενται στη σχολή μας, με μία νέα παράσταση στα πλάνα μας και με πολλή όρεξη για δουλειά! Ας προετοιμαστούμε για μία γεμάτη χρονιά! Καλή αντάμωση λοιπόν. Σας φιλώ όλες!”

Send this to a friend