Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σ’ έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η εισαγωγή στην Κύπρο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου ή εταιρειών ταχυμεταφορών.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα εισήχθησαν από την Ελλάδα γύρω στα 30 κιλά μαριχουάνας, τα οποία προορίζονταν για την εγχώρια αγορά, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό την ΥΚΑΝ.

Η νέα υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών αποκαλύφθηκε όταν στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στη Λάρνακα στάλθηκε ένα χαρτοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μαριχουάνα, συνολικού βάρους επτά κιλών και 260 γραμμαρίων.

Την περασμένη Δευτέρα παρουσιάστηκε στα γραφεία της εταιρείας 34χρονος, από το Λίβανο, με κυπριακή υπηκοότητα, κάτοικος Λευκωσίας, όπου παρέλαβε το χαρτοκιβώτιο και συνελήφθη. Χθες, ο οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για έξι μέρες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσον αφορά τον 41χρονο Ελλαδίτη και τον 29χρονο, από τη Λάρνακα, οι οποίοι κρατούνται σχετικά με την πρώτη υπόθεση που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τα 22 κιλά μαριχουάνας που επίσης έφθασαν από την Ελλάδα σε κασόνια μέσω του Ταχυδρομείου Λάρνακας, με την συμπλήρωση του ανακριτικού έργου και οι δυο τους αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο, για σκοπούς παραπομπής τους σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η ΥΚΑΝ διερευνά κατά πόσο οι δύο υποθέσεις εισαγωγής ναρκωτικών από την Ελλάδα που αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο μεταξύ τους.

Για τον λόγο αυτό, οι Κυπριακές Αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι αποστολείς των ναρκωτικών.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, θα πραγματοποιήσει σήμερα αιμοδοσία στον Σταθμό Αιμοδοσίας Λάρνακας, στον 3ο Όροφο της Νέας Πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από τις 6:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ., για τις ανάγκες τις τράπεζας αίματος.

 

Και τέλος στις 8:30 σήμερα το βράδυ στο Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας – Αμμοχώστου, παρουσιάζει το Ντοκιμαντέρ «Πολυαγαπημένες Μέρες» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πατσαλίδη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Send this to a friend