Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Λούης Night Show»: Φινάλε απόψε για την αγαπημένη εκπομπή
«Λούης Night Show»: Φινάλε απόψε για την αγαπημένη εκπομπή

«Λούης Night Show»: Φινάλε απόψε για την αγαπημένη εκπομπή

Δείτε και τι απάντησε ο Μίλτος Πασχαλίδης κάτω από το βίντεο του Λούη Πατσαλίδη, που ερμηνεύει τραγούδι του!

Πολλές εκπλήξεις θα έχει απόψε (10/7) η αγαπημένη σατιρική εκπομπή των τηλεθεατών, «Λούης Night Show» που ρίχνει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Ο Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του κατάφεραν για ακόμη μία χρονιά να βρεθούν στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών και απόψε Παρασκευή στις 21.15 στον Αlpha θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης εκπομπής.

Όπως διαβάσατε και σε πρηγούμενο δημοσίευμα, ο γνωστός παρουσιαστής απόψε θα τραγουδήσει και Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος όπως θα δείτε, είδε το βίντεο που ανέβασε ο Λούης μας από το γύρισμα άφησε από κάτω το δικό του σχόλιο!

Ο αγαπημένος stand up comedian μας επιφυλάσσει για ακόμη μια φορά πολλές εκπλήξεις. Μια μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε από το trailer που κυκλοφόρησε, ενώ μάθαμε ποιός θα είναι και ο αποψινός καλεσμένος του παρουσιαστή.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο της ενημέρωσης που βλέπουμε πολύ συχνά μέσα από τα βιντεάκια που επιλέγει να παίζει στην εκπομπή η γνωστός stand up comedian. Καλεσμένος λοιπόν απόψε θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Μάριος Ιγνατίου.

Μάλιστα, όπως θα δείτε αντάλλαξαν… πουκάμισο αλλά και μια πεντάκιλη ταχινόπιτα! Το πόσο γέλιο θα ρίξουμε απόψε κανείς  δεν το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απόψε, δεν χάνουμε το φινάλε της αγαπημένης εκπομπής!

 

Send this to a friend