Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που εντοπίστηκαν τα τελευταία χρόνια στη Λάρνακα κατάσχε η ΥΚΑΝ, η οποία πιστεύει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά από την Ελλάδα στην Κύπρο.

Κατασχέθηκαν συνολικά 22,5 κιλά μαριχουάνας, ενώ η Αστυνομία «φόρεσε χειροπέδες» σε 41χρονο Ελλαδίτη που φέρεται να ήταν ο «μεταφορέας» στην όλη «επιχείρηση».

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη χθες βράδυ και 29χρονος από την επαρχία Λευκωσίας και σήμερα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο.

Ο 41χρονος Ελλαδίτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 7,5 κιλά μαριχουάνα σε συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για σκοπούς προφυλάκισής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ ήδη έχει ζητήσει τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπιστούν οι αποστολείς της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και οι συνεργάτες του συλληφθέντα.

 

Ο Δήμος Λάρνακας και ο Μη Κερδοσκοπικός και Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Oxygono, προχώρησαν χθες στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο μερών και εδραίωση της κοινής προσπάθειας για αμοιβαία κατανόηση και προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρεάς Βύρας και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Oxygono Γεωργία Αθανασίου.
Το μνημόνιο μεταξύ των δύο μερών στοχεύει στην αναβάθμιση του δημόσιου διαλόγου στην ευρύτερη Λάρνακα και στην προώθηση μεταρρυθμίσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Δήμος Λάρνακας, μαζί με την Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος και Εξοικονόμησης Ενέργειας, θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στην Παραλία Φοινικούδων παρά την Κεντρική Εξέδρα Εκδηλώσεων στα αποκαλυπτήρια του καινοτόμου «Ανακυκλώψαρου» για ανακύκλωση των πλαστικών.

 

Send this to a friend