Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Απόπειρες φόνου Λάρνακα – Αναβολή στην ποινή του «Χάμπουργκερ»
Απόπειρες φόνου Λάρνακα – Αναβολή στην ποινή του «Χάμπουργκερ»

Απόπειρες φόνου Λάρνακα – Αναβολή στην ποινή του «Χάμπουργκερ»

Αναβολή πήρε η ποινή του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, άλλως «Χάμπουργκερ» σχετικά με τις δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Η νέα ημερομηνία για επιβολής ποινής στον 37χρονο, ορίστηκε στις 16/7.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου στην Λάρνακα διαπράχθηκε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2019 εναντίον 37χρονου στη Λάρνακα και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ύποπτοι αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών κατηγορίας Β και παράνομης κατοχής/μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24-27/11/2019 στη Λάρνακα.

Όσον αφορά την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα εναντίον επιχειρηματία, διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 σε καφετέρια και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων κατηγορίας Α και Β και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 16 Φεβρουαρίου 2020.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος για τις ίδιες υποθέσεις, ισοβίτης από την Ελλάδα, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ηλικίας 38 ετών, δήλωσε μη παραδοχή σε συνολικά 25 κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του.

Send this to a friend