Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του παππού Ανδρέα που αγνοείται εδώ και ένα χρόνο ακριβώς
Λάρνακα: Συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του παππού Ανδρέα που αγνοείται εδώ και ένα χρόνο ακριβώς

Λάρνακα: Συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του παππού Ανδρέα που αγνοείται εδώ και ένα χρόνο ακριβώς

Τα ερωτήματα πολλά. Τα γιατί άλλα τόσα; Ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου πριν από ένα χρόνο χάθηκε και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο πόνος της οικογένειας του τεράστιος μιας και δεν μπορούν να γνωρίζουν που βρίσκεται και τι συνέβη.

Από τις 4 Ιουλίου του 2019 αγνοείται και παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας δεν προέκυψε καμία εξέλιξη, κανένα σημάδι για τον παππού Ανδρέα.

Η κόρη του Χριστοδούλα με ανάρτηση της στο facebook συγκλονίζει με όσα αναφέρει και όσα λέει για τον πολυαγαπημένο της πατέρα…

«Σήμερα ένας χρόνος… 4 Ιουλίου 2019.. Ένας χρόνος που λείπεις.. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!! Λένε πως ένα μνημόσυνο γίνεται για να θυμόμαστε αυτόν που έφυγε και για να αναπαύεται η ψυχή του. Ούτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω.. Αυτό που θεωρείται λογικό, δεδομένο και συνηθισμένο, για εσένα είναι τόσο διαφορετικό. Ίσως γιατί ήσουν διαφορετικός. Μάλλον, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ είναι οι σωστές λέξεις!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!!…….. Τι σημαίνει αυτή η λέξη;;;;;; Αντικείμενα εξαφανίζονται. Αυτό το καταλαβαίνω. Όμως οι άνθρωποι…;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;; Και όμως… γίνεται. Ένα χρόνο τώρα προσπαθώ να μάθω, να ανακαλύψω, να καταλάβω τι έγινε;; Πώς έγινε;;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Παντού ερωτηματικά και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ!!!!! Δεν ξέρω που είσαι, ούτε πως έφυγες. Όμως για ένα είμαι σίγουρη!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Γιατί δεν γνώρισα ΠΟΤΕ πιο αθώο, πιο καλόψυχο, πιο καλόκαρδο άνθρωπο από εσένα ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!! Μου λείπεις παπά μου κάλε!!! Ευχαριστώ τον Θεό που είχα εσένα για πατέρα! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ….4 Ιουλίου 2019… Αυτή την μαύρη ημερομηνία δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ!! Θα περιμένω και θα εύχομαι κάποτε για ένα σημάδι. Ίσως και για κάποιες απαντήσεις. Σε θυμάμαι….. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!! Σ’ αγαπώ».

Send this to a friend