Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αρχίζει τριήμερο καύσωνα-Ανοδικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες
Αρχίζει τριήμερο καύσωνα-Ανοδικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Αρχίζει τριήμερο καύσωνα-Ανοδικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα, τα οποία είναι πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend