Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χωρίς τέντες για προστασία από τον ήλιο έξω από το Ταχυδρομείο Λάρνακας
Χωρίς τέντες για προστασία από τον ήλιο έξω από το Ταχυδρομείο Λάρνακας

Χωρίς τέντες για προστασία από τον ήλιο έξω από το Ταχυδρομείο Λάρνακας

Ανυπόφορη έχει καταντήσει για τους πολίτες η κατάσταση έξω από το κεντρικό ταχυδρομείο της Λάρνακας, αφού είναι αναγκασμένοι να περιμένουν έξω από το κτήριο για αρκετή ώρα κάτω από θερμοκρασίες καύσωνα, χωρίς να υπάρχει ούτε μία τέντα για να προστατευτούν από τον ήλιο.

Το θέμα θέτει μ’ επιστολή της προς τον Επαρχιακό Διευθυντή Ταχυδρομείου Λάρνακας Κώστα Χατζηγιώρκη η επαρχιακή γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, η οποία μεταφέρει καταγγελίες πολιτών για μια κατάσταση, η οποία περιγράφεται ως ανυπόφορη κι επικίνδυνη για την υγεία ατόμων που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Έπειτα από την χαλάρωση των μέτρων και την επαναλειτουργία της δημόσιας υπηρεσίας με τους ειδικούς κανονισμούς ασφάλειας λόγω του κορωνοϊού, οι μεγάλες ανθρώπινες ουρές έξω από το κεντρικό ταχυδρομείο, παρά την πλατεία Βασιλέως Παύλου, είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο, οι συνθήκες καύσωνα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν την έκρηξη οργής από τους πολίτες.

Το ΑΚΕΛ Λάρνακας τονίζει την ανάγκη λήψης άμεσων, έστω προσωρινών, μέτρων, όπως είναι η τοποθέτηση τεντών για δημιουργία σκιασμένων χώρων για προστασία των πολιτών από τις ψηλές θερμοκρασίες.

Παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται έξω από κτήρια κι άλλων υπηρεσιών, σε αντίθεση με την ΑΗΚ που έδειξε το σωστό δρόμο, τοποθετώντας πριν από αρκετές μέρες τέντες έξω από τα κεντρικά γραφεία της στη Λάρνακα, όπου επίσης παρατηρούνται μεγάλες ουρές πελατών έξω από το κατάστημα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση κι έξω από υποκαταστήματα τραπεζών.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend