Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Κομβικό το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ Λάρνακας
Κομβικό το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ Λάρνακας

Κομβικό το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ Λάρνακας

Χρειάζεται απόλυτο κυνισμό η ΑΕΚ για να προχωρήσει μπροστά και ν’ ατενίσει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Οι μέχρι τώρα κινήσεις του Αρνάλ Κόντε αυτό δείχνουν.

Η ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κάνει για τα καλά τον κύκλο της και πλέον χρειάζεται φρέσκα ποδάρια και ανανέωση.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το καλοκαίρι των πολλών αλλαγών στο «ΑΕΚ Αρένα» και ήδη γι’ αυτό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας έχει προϊδεάσει με τις πρώτες του κινήσεις. Δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Έφυγαν παίκτες που όχι μόνο έχουν μια προχωρημένη ηλικία, αλλά και που, κακά τα ψέματα, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και δεν βοήθησαν όσο έπρεπε.

Το φετινό καλοκαίρι θεωρείται… κομβικό για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, κατά πόσο η ομάδα της Λάρνακας θα καταφέρει να ορθοποδήσει μετά την φετινή αποτυχία και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Ο Αρνάλ Κόντε δίνει τις πιο σοβαρές «εξετάσεις» από την ημέρα που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο «ΑΕΚ Αρένα» και σίγουρα θα κριθεί πιο αυστηρά κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου.

Το έργο του, βέβαια, θα είναι πολύ πιο δύσκολο εξαιτίας της κρίσης του κορωνοιού και της υποχρεωτικής μείωσης του μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Ως εκ τούτου, εκτός από τις αποχωρήσεις, που θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, θα απαιτηθούν κι εξαιρετικά στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ, τα λάθη στις επιλογές απαγορεύονται αυστηρά.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend