Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Όταν δεν μπορείς να πας στα αγαπημένα σου προϊόντα, έρχονται αυτά σπίτι σου!
Όταν δεν μπορείς να πας στα αγαπημένα σου προϊόντα, έρχονται αυτά σπίτι σου!

Όταν δεν μπορείς να πας στα αγαπημένα σου προϊόντα, έρχονται αυτά σπίτι σου!

Ή, πιο απλά, σου τα φέρνει το Foodsaver! Η αλυσίδα καταστημάτων Foodsaver, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο προσωπικό της αλλά και τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παραγγέλνουν τα προϊόντα των καταστημάτων από το σπίτι, μένοντας οι ίδιοι ασφαλείς αλλά μειώνοντας και την έκθεση του προσωπικού. Αφουγκραζόμενα τις νέες ανάγκες των καταναλωτών, τα καταστήματα Foodsaver προχώρησαν σε άμεση συνεργασία με το Foody, την πασίγνωστη, πλέον, εφαρμογή που προσφέρει υπηρεσίες παραγγελίας φαγητού και delivery.

Χρησιμοποιώντας τα #MenoumeSpiti και #WeAreInThisTogether, η αλυσίδα καταστημάτων δίνει το μήνυμα στους καταναλωτές και τους προτρέπει να μείνουν ασφαλείς κάνοντας την παραγγελία τους με ένα απλό κλικ, στη γνωστή ιστοσελίδα στο link https://foody.com.cy/gr/menu/foodsaver, για να λάβουν την παραγγελία τους στην πόρτα! Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15:00 παραδίδονται την επόμενη μέρα μεταξύ 9:00-15:00, ενώ παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 15:00, παραδίδονται τη μεθεπόμενη ώρες 9:00-15:00. Οι παραδόσεις και οι παραγγελίες γίνονται Δευτέρα – Σάββατο, εκτός αργιών.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη εντός Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, επιπλέον, για την επαρχεία Λευκωσίας, περιοχές Αγία Βαρβάρα, Αλάμπρα, Αρεδιού, Δευτερά, Εργάτες, Κλήρου, Λυθροδόντας, Λύμπια, Μαθιάτης, Μαλούντα, Ψημολόφου, για την επαρχεία Λεμεσού, περιοχές Άγιος Αθανάσιος, Άγιος Τύχων, Γερμασόγεια, Κάτο Πολεμίδια, Μουτταγιάκα και για την επαρχεία Λάρνακας, περιοχές Αγγλισίδες, Αλεθρικό, Αραδίππου, Δρομολαξιά, Κίτι, Λιβάδια, Μενεού, Ορόκλινη, Περβόλια, Πύλα, Ριζοελιάς.

Η αλυσίδα καταστημάτων Foodsaver δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Καθώς οι ανάγκες αυτές αλλάζουν, τα καταστήματα Foodsaver φροντίζουν να προσαρμόζονται άμεσα σ’ αυτές, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, που είναι, άλλωστε το σήμα κατατεθέν τους. Είτε μέσα στο κατάστημα είτε έξω από αυτό, οι καταναλωτές είναι σίγουροι πως θα λάβουν μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε άψογες συνθήκες.

Αποστολή της αλυσίδας Foodsaver είναι να παρέχει στον κόσμο ποιότητα, επιλογή και ευκολία, όχι μόνο για τις καθημερινές του ανάγκες αλλά και για κάθε ειδική περίσταση. Και να τα προσφέρει όλα αυτά όχι μόνο σε ασυμβίβαστη ποιότητα, αλλά και σε ποιότητα και τιμές που συμφέρουν. Όλα αυτά εμπεριέχονται στο λακωνικό αλλά περιεκτικό σύνθημα της εταιρείας, More… for less!

Και η λέξη more έχει εδώ κυριολεκτική σημασία, καθώς μιλάμε για μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, διαθέσιμα για παραγγελία από την πλατφόρμα Foody. Η μεγαλύτερη σειρά κατεψυγμένων ψαριών (όπως, π.χ. μπακαλιάρος, τσιπούρα, κ.ά.), το καλύτερο φρέσκο και κατεψυγμένο βοδινό κρέας, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για διατροφή vegan, αλλά και ποιοτικά θαλασσινά (γαρίδες, μύδια, σουπιές, κ.ά.), χοιρινό κρέας, πουλερικά, μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένων λαχανικών (σπαράγγια, φασολάκια, αρακάς, κ.ά.), πληθώρα επιλογών σε κατεψυγμένες πατάτες (πατάτες plain, twisters, wedges και γλυκοπατάτα), αλλά και κατεψυγμένα έτοιμα φαγητά, όπως κουπέπια, λαζάνια, ελληνικός γύρος, μουσακάς και διάφορα άλλα.

Για τους εκλεκτικούς meat lovers τα Foodsaver προσφέρουν μια γκάμα που συμπεριλαμβάνει παγκοσμίου φήμης φρέσκα βοδινά κρέατα όπως Black Angus, Wagyu, USDA Ribeye και Sirloin ιδανικά για στέικ, συσκευασμένα σε αεροστεγώς κλειστές συσκευασίες – πάντα σε θερμοκρασίες συντήρησης (2-5°C), ώστε το κρέας να παραμένει φρέσκο και τρυφερό μέχρι την κατανάλωση.

Τα καταστήματα Foodsaver ίσως έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Vegan, που συμπεριλαμβάνει χορτοφαγικό μπιφτέκι από σπανάκι, χορτοφαγικό μπιφτέκι από kale, χορτοφαγικό μπιφτέκι από σόγια, χορτοφαγικό κιμά από σόγια, Falafel, νηστίσιμη πίτσα, VEGAN burger buns, φυτικό βούτυρο, φυτικό τυρί και τα περίφημα MOVING MOUNTAINS Vegan Burgers και MOVING MOUNTAINS Hot Dogs.

Δεν λείπουν, όμως, από τα Foodsaver και οι ξηρές τροφές, όπως λάδι, μακαρόνια, ρύζι, κ.ά., καθώς και κρασιά απ’ όλο τον κόσμο, το παγκοσμίου φήμης νερό Evian, αναψυκτικά και Starbucks coffee. Ένα γεύμα, όμως, δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο επιδόρπιο, αλλά και σε αυτόν τον τομέα τα Foodsaver μας έχουν καλυμμένους!

Όλες οι παραδόσεις των Foodsaver γίνονται με ειδικά αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με ψυγείο-καταψύκτη, έτσι ώστε να διατηρείται μια ελεγχόμενη θερμοκρασία μετακίνησης και αποθήκευσης των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και την ποιότητα όλων των τροφίμων.

Επιπρόσθετα, όσοι πελάτες είναι κάτοχοι της loyalty card, συνεχίζουν να συλλέγουν τους πόντους τους, καθώς βγάζοντας φωτογραφία την απόδειξή τους και στέλνοντάς της στο [email protected] οι πόντοι προστίθενται στον λογαριασμό τους.

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα καταστήματα Foodsaver στην ιστοσελίδα τους αλλά και στις σελίδες τους στα social media:

https://www.foodsaver.com.cy

https://www.facebook.com/FoodsaverStores/

https://www.youtube.com/channel/UC98Df-XXProgiyCpxXWnApg

https://www.instagram.com/foodsaver_stores/

Για παραγγελιές online, απλά κάντε κλικ στη γνωστή ιστοσελίδα foody στο link https://foody.com.cy/gr/menu/foodsaver

Για τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας στην Λάρνακα

Foodsaver Λάρνακας – Φανερωμένης 157, 6031, Άγιος Νικόλαος, Λάρνακα, Κύπρος

Τηλ. 24020015

Send this to a friend