Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη χθες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται για νοσηλεία.

 

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, αναμένεται να παραπεμφθεί την ερχόμενη Παρασκευή σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, ο 23χρονος, από τα Κλαυδιά, σε σχέση με τον τραγικό θάνατο της 21χρονης αδελφής του.

Σύμφωνα με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις γύρω από την υπόθεση και αύριο Πέμπτη ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για γνωμάτευση και οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της.

Η εισήγηση των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας, που χειρίστηκαν την υπόθεση, είναι όπως ο 23χρονος κατηγορηθεί με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, δηλαδή της σοβαρής αμέλειας.

Την τελική απόφαση για την κατηγορία θα έχει η Γενική Εισαγγελία. Το σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Παρασκευή η υπόθεση θα καταχωρισθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για σκοπούς παραπομπής του 23χρονου σε δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου.

 

Και να κλείσουμε με το Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου συνολικά δεκαοκτώ πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται.

Τα δεκαπέντε άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ τρία πρόσωπα βρίσκονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένα. Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden φιλοξενούνται σήμερα 46 άτομα.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθούν 3 – 4 εξιτήρια σε άτομα που έχουν αποθεραπευθεί και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Send this to a friend