Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ “Οι περιπολίες της ΜΜΑΔ μόνο ζημιά κάνουν, μπαίνουν σε εισόδους και οπλοφορούν”
“Οι περιπολίες της ΜΜΑΔ μόνο ζημιά κάνουν, μπαίνουν σε εισόδους και οπλοφορούν”

“Οι περιπολίες της ΜΜΑΔ μόνο ζημιά κάνουν, μπαίνουν σε εισόδους και οπλοφορούν”

Λάβρος κατά της Αστυνομίας και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης εμφανίζεται ο Δήμαρχος Αραδίππου, αναφορικά με τον ελέγχο των σχετικών διαταγμάτων απαγόρευσης κυκλοφορίας που διενεργούνται στους δρόμους της κοινότητας. Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης έκανε λόγο για έντονες αντιδράσεις από πλευράς κατοίκων “ειδικά με αυτό το επιδεικτικό με τα όπλα, που βρισκόμαστε δηλαδή να έχουν όπλα και να στήνουν μπλόκα?”

“Οι περιπολίες της ΜΜΑΔ μόνο ζημιά κάνουν. Μπαίνουν στις εισόδους της Αραδίππου και οπλοφορούν κιολας, δίνουν τη χειρότερη εικόνα. Βιάστηκαν, μπορούσαν τα περίπολα να κάνουν τις περιπολίες τους γιατί δεν ήταν πρόβλημα αστυνόμευσης. Οι πολίτες είχαν πειθαρχήσει από την αρχή από τα πρώτα κρούσματα και πριν τα πρώτα μέτρα. Είναι άσκοπο, ας επικεντρωθούν στην ιχνηλάτηση αυτών που βρήκαμε των λίγων και εκεί είναι το πρόβλημα.”

Ο Δήμαρχος Αραδίππου τόνισε ότι στο παρόν στάδιο τόσο ο ίδιος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο επικεντρώνονται στην αναχαίτιση εξάπλωσης της πανδημίας και ακολούθως θα εξεταστούν πιθανές καταγγελίες για διαχείριση της κρίσης απο εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Πηγή: Alpha

Send this to a friend