Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ο Αλέξανδρος Νερσεσιάν αποκλειστικά στο Larnakaonline για τα πέντε κρούσματα στο νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός»
Ο Αλέξανδρος Νερσεσιάν αποκλειστικά στο Larnakaonline για τα πέντε κρούσματα στο νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός»

Ο Αλέξανδρος Νερσεσιάν αποκλειστικά στο Larnakaonline για τα πέντε κρούσματα στο νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός»

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις πέντε κρούσματα έχουν εντοπιστεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» με αποτέλεσμα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Μετά τα θετικά κρούσματα, το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην έκδοση διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του νοσοκομείου για λόγους δημόσιας υγείας και ως εκ τούτου, ο «Τίμιος Σταυρός» δεν μπορεί να δεχθεί νέους ασθενείς.

Το Larnakaonline επικοινώνησε με τον αναπληρωτή επικεφαλής επιχειρήσεων του ομίλου Quality (κύριος μέτοχος του νοσοκομείου), Αλέξανδρο Νερσεσιάν και μας παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις.

«Κάναμε με δική μας πρωτοβουλία έλεγχο στο προσωπικό του νοσοκομείου μας για να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επειδή υπάρχουν αναπόφευκτα πιθανότητες να βρεις παντού κρούσματα, όπως είναι τα πράγματα. Κάναμε 88 τεστ και βγήκαν πέντε θετικά. Ιχνηλατούν οι αρμόδιοι για να βρουν όλες τις επαφές τους. Ταυτόχρονα σταματήσαμε όλες τις καινούργιες εισαγωγές στο νοσοκομείο και προσπαθούμε να απολυμάνουμε τον χώρο και μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες με την άδεια του Υπουργείου σιγά-σιγά θα έχουμε ξανά εισαγωγές», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Φαντάζομαι μέσα στα τεστ που έγιναν ήταν γιατροί, προσωπικό και ασθενείς. Υπήρχαν και γιατροί στα θετικά κρούσματα;
«Ένας γιατρός».

Ξέρετε πότε θα μπορείτε να αρχίσετε να δέχεστε νέες εισαγωγές;
«Σύντομα φαντάζομαι αλλά προτεραιότητα είναι να γίνουν όλες οι απολυμάνσεις, να παρθούν όλα τα μέτρα και μόλις είμαστε ασφαλείς θα αρχίσουμε τις εισαγωγές».

Send this to a friend