Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Εκπαιδεύτρια Ψυχολογίας του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας κ. Λουΐζα Μιχαήλ, διεξάγουν διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων μέσω skype.
Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η στήριξη και η ψυχοεκπαίδευση εν καιρώ πανδημίας.
Θα διεξάγονται προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις ατομικές ή σε ομάδες με μέγιστο αριθμό τριών συμμετεχόντων, διάρκειας 45 λεπτών.

 

Επιστρατεύονται και τα σάρωθρα του Δήμου Λάρνακας στη μάχη για καταπολέμηση του κορωνοιού. Πέραν, λοιπόν, των καθημερινών απολυμάνσεων που διενεργούνται σε δημόσιους χώρους από το προσωπικό της Υγειονομικής Υπηρεσίας, πλέον ο Δήμος Λάρνακας προβαίνει και σε απολυμάνσεις με τη χρήση των μηχανικών σαρώθρων που διαθέτει το Τμήμα Καθαριότητας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Δηλαδή, παράλληλα με την κανονική λειτουργιά των σαρώθρων γίνεται και ψεκασμός με τη χρήση του κατάλληλου απολυμαντικού.

Οι απολυμάνσεις με τα σάρωθρα ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα, 6 Απριλίου, κατά μήκος της Λεωφόρου Αθηνών, του παραλιακού πεζόδρομου της οδού Πιαλέ Πασά, της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, στην Πλατεία Παλλάς, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως και στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. «Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη, κυρίως σε πολυσύχναστες τοποθεσίες, στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας λήψης μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

Υπενθυμίζουμε, ότι τις τελευταίες μέρες ξεκίνησαν οι επαναληπτικές απολυμάνσεις στη Λάρνακα σε πλατείες, δημοτικά αποχωρητήρια και σε δημόσιους χώρους με την επιστράτευση όλου του εργατικού προσωπικού.

Send this to a friend