Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η προσοχή εδώ στη Λάρνακα, είναι στραμμένη στην Αραδίππου, από όπου τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας για τον κορωνοιό θα ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες. Έγιναν συνολικά την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, 525 δειγματοληψίες. Όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, ακολούθως θα γίνει χαρτογράφηση της κατάστασης, με στόχο να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για να καταπολεμηθεί δραστικά ο ιός».

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για μια ακόμη φορά μας δείχνει το ανθρώπινο του πρόσωπο, αφού βρίσκεται δίπλα στους δημότες της Αραδίππου. Συγκεκριμένα ανταποκρίνεται στην έκκληση του Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελου Ευαγγελίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, για στήριξη στην προσπάθεια να διενεργηθούν όσο το δυνατό περισσότερα τέστ. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, θα δοθεί δωρεά ύψους 2.000 ευρώ, για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

Και τέλος ο Δήμος Λάρνακας, συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού. Οι απολυμάνσεις επαναλαμβάνονται και συνεχίζονται καθημερινά τόσο σε πλατείες, όσο και σε δημόσιους χώρους. Οι απολυμάνσεις γίνονται επίσης και στους Κυβερνητικούς Οικισμούς και στις Ενορίες και θα ακολουθήσουν και επαναληπτικές.

Διευκρινίζεται ότι οι εν λόγω απολυμάνσεις πραγματοποιούνται με εγκεκριμένα απολυμαντικά και διενεργούνται από πιστοποιημένα εκπαιδευμένο προσωπικό της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λάρνακας.

Send this to a friend