Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Alexander College: Καθηγητές και προσωπικό συνεχίζουν διαδικτυακά το εαρινό εξάμηνο
Alexander College: Καθηγητές και προσωπικό συνεχίζουν διαδικτυακά το εαρινό εξάμηνο

Alexander College: Καθηγητές και προσωπικό συνεχίζουν διαδικτυακά το εαρινό εξάμηνο

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College, οδεύοντας στο 30ο έτος λειτουργίας του, κατέχοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, ανταποκρίνεται άμεσα στη νέα τάξη πραγμάτων, η οποία απαιτεί την online εκπαίδευση.

 

Η Διεύθυνση, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, διαβεβαιώνουν ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε το σύνολο των μαθημάτων σε όλους τους κλάδους σπουδών να προσφέρονται εξ αποστάσεως και θα συνεχίσουν να προσφέρονται για όσο διάστημα οι συνθήκες το απαιτούν.

 

Στόχος είναι η ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού εξαμήνου, για όλους τους κλάδους σπουδών, σύμφωνα με το καθορισμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

 

Επιπλέον, όλες οι σημαντικές υπηρεσίες του ακαδημαϊκού ιδρύματος προσφέρονται διαδικτυακά, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση κοινού και φοιτητών. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν  στην ευέλικτη και ομαλή λειτουργία του ιδρύματος, καθ’ όλη τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου.

 

Online υπηρεσίες

 

  • Για το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων για θέματα φοίτησης ή/και κρατικών χορηγιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ελένη Γεωργίου, μέσω email: [email protected].
  • Για IT Services, για θέματα που αφορούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα παράδοσης μαθημάτων, passwords, VLE-Aristotle και οτιδήποτε άλλο αφορά υπηρεσίες διαδικτύου σχετικά με τη φοίτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Άγγελο Ευαγγέλου στο [email protected].
  • Για υπηρεσίες λογιστηρίου, για θέματα που αφορούν υπόλοιπα διδάκτρων, πληρωμές μέσω τραπεζικής εντολής και VISA και γενικότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα emails [email protected] και [email protected].
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: για απορίες και διευκρινήσεις το τηλεφωνικό κέντρο, παραμένει στη διάθεση του κοινού, καλώντας στο 24532373.

 

 

 

 

Send this to a friend