Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απίστευτα περιστατικά παραβατικότητας τα ξημερώματα στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Απίστευτα περιστατικά παραβατικότητας τα ξημερώματα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Απίστευτα περιστατικά παραβατικότητας τα ξημερώματα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Βόλτα ανηλίκων στο Παραλίμνι και κατασκήνωση στο Κάβο Γκρέκο…
Μερικοί εξακολουθούν να μην βάζουν μυαλό, ούτε υπολογίζουν τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν από τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοιού στο νησί μας. .

Ανήλικοι ποδηλάτες έκοβαν βόλτες αμέριμνοι στο Παραλίμνι, ένας πεζός έκανε το περπάτημά του από τη Σωτήρα μέχρι το Φρέναρος, ενώ δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν να κάνουν κατασκήνωση και θαλάσσιο μπάνιο στο Κάβο Γκρέκο…

Συγκεκριμένα, χθες, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε τέσσερις ανήλικους ποδηλάτες να περιφέρονται στο Παραλίμνι… Όταν οι αστυνομικοί τους υπέβαλαν σε έλεγχο, οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι βαρέθηκαν στα σπίτια τους και πήραν τα ποδήλατά τους για να κάνουν βόλτα. Ανέφεραν, μάλιστα, στους αστυνομικούς πως οι γονείς τους ήταν ενήμεροι για την νυχτερινή τους έξοδο.

Στη δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 1.30 το πρωί η Αστυνομία ανέκοψε πεζό για έλεγχο στην κοινότητα Φρενάρους. Ο πεζός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι βγήκε για περπάτημα από την Σωτήρα όπου διαμένει. Έπειτα, όμως, από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε στην κατοχή του την σχετική βεβαίωση, ούτε είχε αποστείλει το ανάλογο SMS στο 8998.

Στην τρίτη περίπτωση, η Αστυνομία εντόπισε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν μεταβεί για κατασκήνωση στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο.

Οι αλλοδαποί αφού έφαγαν, στη συνέχεια έκαναν βουτιές στη θάλασσα. Η Αστυνομία τους κατάγγειλε και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.
ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend